top of page

Over Yoin

Yoin gaat over bewegen, Yoin gaat over mensen en over wat hèn beweegt. De sfeervolle ingerichte Yoga en Pilates studio is veranderd en aangepast zodat jij tot jezelf kan komen.                                           

Misschien wel door inspanning of juist d.m.v. ontspanning.

Het is een fijne en veilige plek waar jij kunt oefenen om je lichamelijke en mentale grenzen te verkennen maar ook een plek waar je kunt leren om je weerstand te overwinnen. Je mag er luisteren naar je hart want jouw hart is altijd je beste raadgever.

Pilates en Vinyasa Yoga geven je een sterk en fit gevoel, het voorkomt blessures en het maakt je soepel en veerkrachtig. Yoga en Yin Yoga zijn juist de grote tegenhangers, het zorgt voor meer verstilling en diepgang in je Leven. 

Wat jij ook nodig hebt op dit moment, tijdens al onze lessen creëer jij meer zelfkennis, leer je accepteren én misschien wel een beetje meer compassie hebben met jezelf! Genieten van je groei, je mogelijkheden en je beperkingen, fysiek én mentaal en ontdekken wat je kan.                                                         

En juist in die beweeglijkheid zit de échte groei, oefenen om je spanning los te laten, meer uit het hoofd en in je lichaam aanwezig zijn. Dat is waar Yoin voor staat!

In deze drukke wereld waar we de lat voor onszelf meestal veel te hoog leggen, waar het hoofd het vaak wint van het hart, is het fijn om een plek te hebben waar jij thuis bent en je thuis voelt, waar je vindt wat je nodig hebt en waar je rustig kunt ademen…

Ontwaken

uit schemerig zacht

zijn

en langzaam

uitbundig

opengaan

bottom of page