Over Carmen

Dans is mijn passie. Om sterk, soepel en gecontroleerd te blijven bewegen heb ik veel Pilates en Yogalessen gevolgd door de Jaren heen. Een goede lichaamshouding voorkomt blessures en maakt je weerbaar. Naast de bewegingsleer van Pilates en Yoga spreekt ook de achterliggende filosofie me bijzonder aan. Vanuit de verbinding tussen lichaam en geest in beweging komen waarbij je je ademhaling gebruikt als krachtig instrument. Het vergroot je bewustzijn en leert je gemakkelijker in het hier en nu te zijn. Dit geeft rust en aandacht voor wat jij nodig hebt.

Ik deel mijn ervaringen graag met anderen en heb daarom een opleiding gevolgd tot Pilates Docent. Sinds 3 jaar geef ik met veel plezier diverse lessen bij Yoin.

 

Ook geef ik kinderyoga bij Yoin. Yoga te mogen delen met kinderen is zo fijn! De houdingen, spelletjes en verhalen sluiten makkelijk aan bij hun belevingswereld. Ik ben hiervoor gecertificeerd bij kidsyoga (www.kidsyoga.nl). Mijn passie voor bewegen geef ik aan de kinderen mee via mooie beelden en thema’s, zowel in de yoga als in kinderdanslessen. Het geeft hen zelfvertrouwen, souplesse en handvatten om makkelijker in het hier en nu te zijn, ook in hun dagelijks leven.

 

Ik ontmoet jullie graag in een van mijn lessen!

foto carmen.jpg