Lid worden?

Als je van plan bent om Yoga of Pilates lessen te gaan volgen bij Yoin, meld je dan éérst aan via de website: www.yoin-ellen.nl   (bij contact).

MOMOYOGA

Leuk dat je lessen wilt gaan volgen bij Yoin! Van Momoyoga (Yoin is daarbij aangesloten) ontvang je een uitnodiging om je in te schrijven, een account aan te maken.

Je kunt niet jezelf aanmelden bij Momoyoga, dat doe ik even voor je. 

Via dat account kun je inloggen bij Momoyoga en net als op de website kun je het actuele Yoin lesrooster bekijken en ook zien welke producten (lessenkaarten) we hebben.

Lees het rustig door en kies een lessenkaart dat nu bij jou past. 

Je kunt als je je hebt aangemeld bij Yoin en een account hebt aangemaakt bij Momoyoga, de app op je smartphone downloaden, hiermee krijg je snel en makkelijk toegang tot het lesrooster. Hierin lees je alle actuele informatie over de lessen en koop je een (nieuwe) les of lessenkaart. Inloggen bij Momoyoga kan natuurlijk ook gewoon via de laptop of tablet.

BETALINGEN

Alle betalingen gaan via Momoyoga. Je ontvangt namens Yoin een betalingsverzoek om het lesgeld voor je gekozen lessenkaart over te maken. Dit kan via iDEAL of een overboeking via de bank. Na je betaling kan je gelijk al je lessen inplannen als je dat wil.

Je ziet of er plek is in de les(sen) die jij graag wilt volgen. Yoin heeft momenteel plaats voor 10 mensen per les. Voor Yin Yoga zijn er 12 plekken beschikbaar. Dit kan veranderen als de situatie dat weer toelaat.

 

Een gekozen les start bij 5 aanmeldingen. Het kan dus zijn dat je nog even geduld moet hebben en je tijdelijk een andere les moet kiezen. De fysieke les gaat door als er daadwerkelijk 3 mensen in de studio aanwezig zijn.                      Ik hou je zoveel mogelijk op de hoogte natuurlijk.

LESSENKAARTEN

Alle lessenkaarten hebben een geldigheidsduur. Stel, jij kiest voor een 24 lessenkaart dan heb je 28 weken de tijd om 24 lessen te volgen. Als je graag twee lessen per week wilt volgen dan is een dubbel-lessenkaart voordeliger.

Bij "praktische info" staan de lessenkaarten omschreven, kies wat op dit moment bij jou past.

 

Jij mag zelf bepalen wanneer jij welke lessen wilt volgen, het hoeven dus geen vaste wekelijkse lessen te zijn.

Je mag variëren en combineren zoveel je wilt!  Via Momoyoga kun je heel gemakkelijk inzien hoeveel lestegoed je nog hebt en tot wanneer je lessenkaart nog geldig is.

AANMELDEN

Als je een leuke les gevonden hebt dan kun je jezelf heel gemakkelijk via Momoyoga aanmelden voor deze les.

Je ziet dan meteen hoeveel mensen er al geboekt staan en dus ook of er plek is voor jou. Je meld je aan door in het systeem te klikken op "les boeken".  

AFMELDEN

Als je kunt niet naar je geplande les kunt komen, dan kan je jezelf weer afmelden voor de les!

Als je dat op tijd doet, tót 24 uur vóór aanvang van de les dan wordt deze niet afgeschreven van je lestegoed maar wordt hij weer terug geboekt! Momoyoga telt het aantal lessen met jou mee, zodat je steeds kunt inzien hoeveel lessen jij nog kunt volgen tot aan het eind je kaart.

Alleen in bijzondere gevallen neem je natuurlijk contact met mij op en gaan we op zoek naar een passende oplossing. Tot twee uur voor aanvang van een les kun jij jezelf nog inschrijven. Let wel even op het aantal.

ANNULEREN

In bijzondere gevallen kan Yoin een les annuleren, hierover ontvang je altijd zo spoedig mogelijk bericht!

Een les niet door kan gaan vanwege te weinig aanmeldingen of bij onverwachte gebeurtenissen. 

De les wordt altijd weer terug geboekt bij je lestegoed!

Op deze website van Yoin www.yoin-ellen.nl staat meer nuttige informatie onder "Praktische Info" en iets over de nieuwe “Huisregels” lees deze aandachtig door!