top of page

Lid worden?

Als je van plan bent om lessen of workshops te volgen bij ons, meld je dan éérst aan via de pagina Contact.

MOMOYOGA

Leuk dat je lessen wilt gaan volgen bij Yoin! Zodra je via de website je hebt aangemeld, ontvang je van Momoyoga (Yoin werkt daar mee samen) een uitnodiging om je in te schrijven/ een eigen account aan te maken.

Je kunt jezelf niet aanmelden bij Momoyoga, dat doen wij even voor je. 

Via dat account kun je inloggen bij Momoyoga en net als op de website kun je het actuele Yoin lesrooster bekijken en ook zien welke producten (lessenkaarten) we hebben.

Je kunt als je bent aangemeld bij Yoin en een account hebt aangemaakt bij Momoyoga, hun app op je smartphone downloaden. Hiermee krijg je snel en makkelijk toegang tot het lesrooster. Hierin lees je alle actuele informatie over de lessen en koop je een (nieuwe) les of lessenkaart. Inloggen bij Momoyoga kan natuurlijk ook gewoon via de laptop of tablet.

YOIN WHATSAPP GROEP

Via een kort Whatsapp bericht van ons ontvang jij het meest belangrijke en allerlaatste nieuws! Bijvoorbeeld een plotselinge uitval van jouw les, óf als de les toch buiten in de tuin is. Erg handig dus voor als er last-minute iets wijzigt óf als er iets is wat jij écht niet mag missen!

LET OP! Berichten over dit soort praktische informatie zullen dan niet meer verstuurd worden in de nieuwsbrief via de mail, maar alleen in de Whatsapp groep. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Yoin? Neem dan nu deel aan de Yoin Whatsapp groep en stuur ons een berichtje zodat wij jou kunnen toevoegen in de groep.

BETALINGEN

Alle betalingen gaan via Momoyoga. Je ontvangt namens Yoin een betalingsverzoek om het lesgeld voor je gekozen lessenkaart over te maken. Dit kan via iDEAL of een overboeking via de bank. Na je betaling kan je gelijk al je lessen inplannen als je dat wilt.

Je ziet gelijk of er plek is in de les(sen) die jij graag wilt volgen. Yoin heeft momenteel plaats voor 14 mensen per les.     

Een les begint met 5 Momoyoga aanmeldingen. Het kan dus zijn dat je nog even geduld moet hebben voordat jouw favoriete les kan beginnen, je kunt dan even tijdelijk een andere les kiezen.

De les in de studio gaat door als er daadwerkelijk mensen in de studio aanwezig zijn.

Wij brengen je zo snel mogelijk op de hoogte als er iets niet door kan gaan of veranderd natuurlijk.

LESSENKAARTEN

Lessenkaarten zijn niet onbeperkt geldig, ze hebben een geldigheidsduur en zijn inclusief vakantie en vrije dagen. Tijdens jouw en onze vakantie blijft dit onveranderd. Onze vakanties en vrije dagen zijn te lezen op de website, de studio is dan gesloten of beperkt geopend. Binnen de geldigheid van jouw lessenkaart bepaal jij zelf welke lessen en hoeveel lessen jij graag wilt volgen. Als je graag twéé lessen per week wilt volgen dan is een dubbel-lessenkaart voordeliger.

Bij "praktische info" staan de lessenkaarten omschreven, kies wat op dit moment bij jou past. Je kunt ook kiezen voor losse lessen om het beter te laten aansluiten.

Jij mag zelf bepalen wanneer jij welke lessen wilt volgen, het hoeven dus geen vaste wekelijkse lessen te zijn.

Je mag variëren en combineren zoveel je wilt! Via Momoyoga kun je heel gemakkelijk inzien hoeveel lestegoed je nog hebt en tot wanneer je lessenkaart nog geldig is.

AANMELDEN

Als je een leuke les gevonden hebt dan kun je jezelf heel gemakkelijk via Momoyoga aanmelden voor deze les.

Je ziet dan meteen hoeveel mensen er al geboekt staan en dus ook of er plek is voor jou. Je meld je aan door in het systeem te klikken op "les boeken" en vergeet ook niet te bevestigen!

AFMELDEN

Als je niet naar je geplande les kunt komen, dan kan je jezelf weer gratis afmelden voor de les!

Als je dat op tijd doet, tót 24 uur vóór aanvang van de les, dan wordt deze niet afgeschreven van je lestegoed en wordt de les weer terug geboekt op jouw lessenkaart! Als je niet op tijd afmeld telt de les mee. Momoyoga houdt het lestegoed in de gaten en telt samen met jou mee, zodat je steeds kunt inzien hoeveel lessen jij nog kunt volgen tot aan het eind je kaart.

Alleen in bijzondere gevallen neem je natuurlijk contact op met Yoin en gaan we op zoek naar een passende oplossing. Tot één uur voor aanvang van een les kun jij jezelf nog inschrijven. Als er nog plek is natuurlijk.

ANNULEREN

In bijzondere gevallen kan Yoin een les annuleren, hierover ontvang je altijd zo spoedig mogelijk bericht!

Een les niet door kan gaan vanwege te weinig aanmeldingen of bij onverwachte gebeurtenissen. 

De les wordt altijd weer terug geboekt bij je lestegoed!

Op deze website van Yoin www.yoin-ellen.nl staat meer nuttige informatie onder "Praktische Info" en iets over de nieuwe “Huisregels” lees deze aandachtig door!

bottom of page