Lid worden?

Als je van plan bent om Yoga of Pilates lessen te gaan volgen bij Yoin dan meld je je eerst aan via de website

www.yoin-ellen.nl (bij contact).

Momoyoga

Van Momoyoga (Yoin is daarbij aangesloten) ontvang je een uitnodiging om je in te schrijven, een account aan te maken.

Je kunt niet jezelf aanmelden bij Momoyoga, dat doe ik even voor je. 

Via dat account kun je inloggen bij Momoyoga en net als op de website kun je het Yoin lesrooster bekijken en ook zie je welke producten (abonnementen/lessenkaart) we hebben.

Lees het rustig door en kies je abonnement of kaart en kies je les(sen) die jij wekelijks wilt volgen.

Je kunt als je je hebt aangemeld bij Yoin en een account hebt aangemaakt bij Momoyoga de app op je smartphone downloaden, hiermee krijg je snel en makkelijk toegang tot het lesrooster, lees je alle actuele informatie over de lessen en koop je een (nieuw) abonnement of lessenkaart. Inloggen bij Momoyoga kan natuurlijk ook gewoon via de laptop of tablet.

Alle betalingen gaan ook via Momoyoga, je ontvangt namens Yoin van hen een betalingsverzoek om het lesgeld voor je gekozen abonnement of lessenkaart over te maken. Dit kan via iDEAL of een overboeking via de bank. Na je betaling kan je gelijk al je lessen inplannen.

Je ziet of er plek is in de les(sen) die jij graag wekelijks wilt volgen. Yoin heeft momenteel plaats voor 10 mensen per les. Voor Yin Yoga zijn er 12 plekken beschikbaar. Dat kan veranderen als de situatie het toelaat.

 

Jouw gekozen les start met 5 aanmeldingen. Het kan dus zijn dat je nog even geduld moet hebben en je tijdelijk een andere les moet kiezen. Ik hou je op de hoogte natuurlijk.

Abonnementen

Stel; jij kiest voor het Basis Kwartaal Abonnement (één vaste les in de week) dan boek/reserveer jij zèlf voor 3 maanden een plek in je les, de plek kan jij zelf voor langere tijd vastzetten/reserveren in het systeem. Dus je boekt/reserveert steeds 13 lessen vooruit. Zo ben je verzekerd dat jij naar je les kunt, tijdens je abonnementsduur. 

Dit geldt natuurlijk ook voor het Basis Halfjaar abonnement 26 lessen, Plus Kwartaal abonnement 26 lessen en Plus Halfjaar abonnement 52 lessen, je kunt steeds zèlf vooruit boeken.

Kies jij voor een 10 lessenkaart/strippenkaart dan heb je 4 maanden de tijd om de 10 lessen te volgen, ná 4 maanden is die kaart niet meer geldig en kun je geen lessen meer reserveren. Je kijkt op het lesrooster welke les je wilt volgen en checkt per week of er plek is in die les. Je boekt/reserveert dus één week van te voren een plek in een les.

Voor alle abonnementen en de lessenkaart geldt dat je kiest voor wekelijkse vàste lessen!

Spontaan een losse les (erbij) boeken/kopen kan natuurlijk altijd, mits er plek is natuurlijk. 

Een uur voor aanvang van de les kun jij jezelf nog inschrijven.

Inhalen/ annuleren van de les

Stel; je kunt niet naar je vaste les komen, dan kan je jezelf afmelden voor de les. Als je dat op tijd doet, tót 24 uur van te voren, dan kun je die gemiste les op een ander moment inhalen. Inhalen mag maar; het liefst zo snel mogelijk en binnen de geldigheidsduur van jouw gekozen abonnement. Het Momoyoga systeem telt het aantal lessen met jou mee, zodat je steeds kunt inzien hoeveel lessen jij nog kunt volgen tot aan het eind je abonnement/kaart.

Voor alle abonnementen en de lessenkaart geldt; als je je niet op tijd afmeld in het systeem (tot 24 uur) vervalt je les en telt deze mee. Alleen in bijzondere gevallen neem je natuurlijk contact met mij op en gaan we op zoek naar een passende oplossing. Een uur voor aanvang van de les kun jij jezelf nog inschrijven

Op deze website van Yoin www.yoin-ellen.nl staat meer nuttige informatie onder "Praktische Info" en iets over de nieuwe “Huisregels” lees deze aandachtig door!

Contact:

E: info@yoin-ellen.nl

T: 06 28 13 00 72

KVK: 561 959 58

BTW: NL001668246B04

  • Grijs Facebook Icon

© 2021 Yoin | All rights reserved.

Webdesign: Liza van der Veen