Over Stefanie

Sport is dé rode draad in mijn leven. Al van kleins af aan stond sporten hoog op mijn lijstje. Ik word er blij van en het geeft mij kracht en energie. Bewust bezig zijn met je lijf vind ik belangrijk. We hebben maar één mind, één body en daar moeten we zuinig op zijn en deze op de juiste manier blijven prikkelen om ze fit te houden.

Dat kan uiteraard op verschillende manieren. Zolang je de sport maar bewust uitvoert om er ook de juiste kracht en energie uit te halen die je nodig hebt.

Overdag ben ik werkzaak als Marketing & Communicatie Manager wat ik met veel plezier doe. Daarnaast besteed ik graag aandacht aan mijn lijf om deze sterk en gezond te houden. Deze passie deel ik graag tijdens mijn lessen Body – Fitt. Ik hoop de passie voor sport met jou te kunnen delen en het beste uit jezelf te laten halen. Dat kan soms een zoektocht zijn, maar laat dat de uitdaging zijn die je energie gaat geven. Opzoek gaan naar waar je krachten liggen, dat is Body – Fitt. Iets wat je misschien al bent en wilt blijven of iets wat je graag wilt bereiken. 

Ik ben van mening dat er heel veel mogelijk is als mind en body maar samenwerken. 

Ik hoop je snel te mogen ontvangen in mijn les.

Namasté. 

IMG_20201120_152228 bijgesneden-edit.jpg