Recente berichten
Uitgelichte berichten

YOIN staat voor Samen en Verbinden, met jezelf maar ook met de ander.

Een plek voor nieuwe inspiratie en inzicht, een plek waar je mag zijn wie je bent. Topatleet of niet, je bent altijd welkom in de les!


Ik heb heel lang in Lochem gewoond en gaf overal allerlei verschillende lessen. Ik croste in mijn autootje van de ene les naar de andere in een straal van 20 km rondom Lochem. Dus ook naar Gorssel. Mijn droom was om ooit eens een eigen plek, een eigen studio, te hebben, ergens…


De lessen in Gorssel werden steeds meer en meer uitgebreid en steeds vaker reed ik er naar toe. Ik leerde er mijn man kennen en zo ontstond het idee om me hier te vestigen, te werken én te wonen!


In het Trefpunt in Gorssel heb ik een plek eigen studio kunnen bouwen waar ik mijn sfeer aan kon geven. Rust en gezelligheid samenbrengen, een plek waar je anderen ontmoet maar ook jezelf.

De YOIN-studio bestaat al weer bijna 3 jaar. En wat is het geweldig om een soort tweede “thuis” te hebben. Niet alleen voor mij maar ondertussen ook voor vele anderen (cursisten) is dit een plek geworden waar je kunt groeien en nóg meer mag leren over jezelf.


Foto boven: Tijdens de verbouwing van de studio.

Foto onder: De YOIN studio anno 2020.

Het lesaanbod en het docentenaanbod is inmiddels flink uitgebreid, allerlei vormen van Yoga, Pilates en ook Dans behoort tot de mogelijkheden. We geven regelmatig leuke workshops en de YOIN nieuwsbrief houd je op de hoogte 😊.


Zin gekregen in Yoga of Pilates? Ik zie je graag in een van de lessen!


Dan nog even dit;


Sommige dagen eet je sla en doe je Yoga.

Andere dagen eet je chips en lig je op de bank.

Ze noemen dat Balans.


Warme groet, Ellen


Namasté

Volg ons
Zoeken op tags
  • Facebook Basic Square

Contact:

E: info@yoin-ellen.nl

T: 06 28 13 00 72

KVK: 561 959 58

BTW: NL001668246B04

  • Grijs Facebook Icon

© 2020 Yoin | All rights reserved.

Webdesign: Liza van der Veen