Recente berichten
Uitgelichte berichten

Nieuw bij Yoin: Easy Flow Yoga met Loes

Wat ben ik blij om te kunnen mededelen dat het lesaanbod bij Yoin uitgebreid wordt! Op maandag en dinsdag zijn er NIEUWE lessen! Bekijk snel het lesrooster en het lesaanbod om te kijken wat bij jou past!

Loes

Vanaf september gaat Loes op maandagavond Easy Flow Yoga geven! Loes is al geruime tijd yogadocent en heeft veel ervaring opgedaan in haar vak. Ik ben heel blij dat ze Yoin komt versterken!

Meer weten over Loes? Kijk onder “over Loes” !

Easy Flow Yoga is een milde maar toch actieve yoga vorm waarbij je rustig en met aandacht gericht op het uitvoeren van de houdingen steeds je ademhaling volgt. Na de les voel je meer zachtheid en energie in je lichaam. Deze les is zeer geschikt als kennismaking met Yoga. Maar natuurlijk ook voor ervaren yogi’s om hun lichaam sterk en soepel te houden. Je bent van harte welkom op maandagavond 19.00 uur.

Kinderyoga

Ook voor de héle jonge Mens werkt yoga ontspannend en kalmerend, het is fijn om na een drukke schooldag weer tot rust te komen en weer bij je zelf te zijn. Jonge kinderen ervaren yoga als: zacht, warm, stil, gezellig en lekker slapen! Op het moment ben ik bezig om de mogelijkheden voor kinderyoga te onderzoeken. Hier later meer over!

Volg ons
Zoeken op tags
  • Facebook Basic Square

Contact:

E: info@yoin-ellen.nl

T: 06 28 13 00 72

KVK: 561 959 58

BTW: NL001668246B04

  • Grijs Facebook Icon

© 2020 Yoin | All rights reserved.

Webdesign: Liza van der Veen