Recente berichten
Uitgelichte berichten

Meditatie en Qigong

Afgelopen zaterdag heb ik twee leuke en interessante workshops georganiseerd.

Daarvoor had ik een gastdocent uitgenodigd, Luigi Kwas uit Haarlem.

Hij gaf een Qigong workshop van twee uur, daarin werd in het kort uitgelegd wat Qigong nou eigenlijk inhoud en hebben we oefeningen gedaan om de energiestroom voor enkele organen in je lichaam weer optimaal te laten functioneren. Dat hebben de meesten van ons ook wel ervaren, alle kacheltjes van binnen werden weer flink opgestookt!

Na een korte pauze door naar de tweede workshop; Meditatie, we kregen een korte inleiding over wat mediteren is en hoe je dat nou eigenlijk doet... leerden we een loopmeditatie afwisselend met een zitmeditatie en hoe te ademen terwijl je mediteert. Na twee uur voelden de meesten van ons dat het best inspannend is om bewust rust en stilte in je systeem te brengen.

De opkomst was goed en is zeker voor herhaling vatbaar, dus in het voorjaar is het de bedoeling om weer een leuke workshop te organiseren!

Volg ons
Zoeken op tags
  • Facebook Basic Square

Contact:

E: info@yoin-ellen.nl

T: 06 28 13 00 72

KVK: 561 959 58

BTW: NL001668246B04

  • Grijs Facebook Icon

© 2020 Yoin | All rights reserved.

Webdesign: Liza van der Veen