Referenties

Wil jij je eigen ervaring delen met ons? Vul dit formulier in!

Of lees leuke ervaringen van de andere leden....

30-11-2016

Gymnastiek? Niks voor mij hoor! Dat zei ik al jaren tegen mijn vrouw die naar Pilates ging. Ik had genoeg beweging en vond die gym helemaal niet nodig. Toen kwam er een nieuwe “gymjuf” en weer kwam de vraag of ik het niet een keer wilde proberen. Dat was het begin, nu al weer bijna een jaar geleden. Sindsdien is er zelfs nog een Yin Yoga uurtje bij gekomen bij Ellen, waar we ook samen naartoe gaan. Op dinsdag de stevige training die alle spieren goed aan bod laat komen zowel mobiliserend als spierversterkend en op woensdag in Gorssel de Yin Yoga die met langduriger, bijna verstilde, houdingen  het kraakbeen tussen je wervels en botten weer versoepelt. Een prima combinatie van twee verschillende benaderingen die samen twee uurtjes in de week iets geven, wat ik niet meer wil missen. Had ik toch maar wat eerder naar mijn vrouw geluisterd.... maar ik ben pas 70 en heb hopelijk nog alle tijd.

Wiek Akkermans en Judith Dessing 

28-11-2016

Ik ga al een paar jaar met veel plezier met een gezellige groep naar de Pilates les van Ellen.

Mijn ervaring met de Pilates les van Ellen is dat het voor mij veel goeds heeft gedaan. Ik heb veel minder rugklachten, voel me sterker en krachtiger. Ellen geeft veel informatie over de oefeningen, houdingen en ademhaling, zodat je ook inzicht krijgt hoe de Pilates les voor je werkt.

Dat geldt zeker ook voor de Yin Yoga les. Ik vind dat zelf heel bijzonder om te doen en het is een stukje rust en inzicht voor mijzelf.

Voor mij zijn het lessen waar ik ondanks dat ik al jaren sport, veel van geleerd heb. Vooral door de persoonlijke manier van les geven is er een gezellige warme sfeer.

Warme groet, Rita Visser

26-11-2016 

Hallo, ik ben Corina Jonathans en sinds 2013 volg ik de Power Yoga lessen van Ellen. 

De reden waarom ik dit ben gaan doen was omdat ik al jaren kampte met een schouderblessure waardoor ik niet meer kon tennissen. Ook na veel rusten, een operatie, vele pogingen en teleurstellingen verder, ben ik gestopt. 

Aangezien bewegen goed is dacht ik aan Power Yoga want in mijn ogen moest er wel een uitdaging in zitten. Nou dat heb ik geweten. Weet nu na zoveel jaar wel wat power betekent in Power Yoga. 

Wat Ellen en Power Yoga mij gebracht heeft al die jaren is dat ik weer blij ben dat ik voluit mee kan. Waar ik in het eerste jaar, al steunend en kreunend nog door mijn schouderbeperking,  wat houdingen niet kon kan ik nu wel. Ben blij dat ik mijn lichaam en houdingen beter heb leren kennen.  Dat is het fijne aan Ellen dat ze je goede techniek aanleert en duidelijk is in dat je de les in/aan moet gaan zoals jij dat zelf wil en aanvoelt op dat moment. 

De stap om naar de les te gaan is soms heel hoog, vrijdagmorgen 9.15 uur. Toch ga ik er zo trouw mogelijk naartoe want als ik ben geweest kom ik altijd blij en vol energie terug. Hoe fijn is dat om je weekend vol vertrouwen in te gaan. Namasté

 

Contact:

E: info@yoin-ellen.nl

T: 06 28 13 00 72

KVK: 561 959 58

BTW: NL001668246B04

© 2020 Yoin | All rights reserved.

Webdesign: Liza van der Veen